Tancades les insripcions al Sant Cugat Dribbling Skills

JORNADA DE TECNIFICACIÓ “SANT CUGAT DRIBBLING SKILLS”

INSCRIPCIONS TANCADES!

Per a jugadors i jugadores en categoria PREINFANTIL, INFANTIL i CADET

En un grup únic de matí de 10 a 14 h

Aprofitar els dies de festa per seguir millorant aspectes del joc, és fonamental per a qualsevol jugador de bàsquet. Sant Cugat Basketball Skills organitza tecnificacions en dies festius amb els mètodes més innovadors i fora de la monotonia dels entrenaments de temporada. El nostre objectiu és transmetre aprenentatge i fer viure als participants una experiència motivadora i diferent.

El pròxim 1 de Novembre, apostem per una nova tecnificació anomenada SANT CUGAT DRIBBLING SKILLS, basada en la millora de l’habilitat del bot. Els jugadors es distribuiran per estacions de grups reduïts on treballaran una situació de dribbling determinada amb un entrenador especialitzat.

Sistema Fitlight. El sistema de llums permet treballar el temps de reacció davant els diferents estímuls visuals que ofereix la màquina, així com, millorar la velocitat i l’acceleració. I tot això, mentre el jugador està botant la pilota!

94Fifty Smart sensor Ball. La pilota intel·ligent registre les variables del jugador com la freqüència del bot i la trajectòria de la pilota en els seus dribblings.

Ball-Handling. Es refereix a l’aprenentatge a través de la visualització per tablet d’un gest tècnic d’un jugador profesional. Un cop s’ha posat atenció en els detalls del moviment, els aprenents hauran de dur a terme el mateix gest a la pista. Al finalitzar, es podrà comparar a través de vídeo, el gest realitzat pel jugador de la NBA i el que ha realitzat el participant.

Double-dribble i Agility dribble. En aquesta estació es treballaran diferents situacions de domini del bot: amb dues pilotes a la vegada, combinació amb pilotes de tennis, ulleres limitants de visió, guants per incentivar el tacte amb els dits, circuits d’agilitat amb decisió, etc.

Inscripcions

Inscripció 100% online a través d’aquesta pàgina web, al formulari d’inscripció del Sant Cugat Dribbling Skills.

*Places limitades fins a exhaurir l’aforament de 40 participants.

Mètode de pagament

És necessari realitzar una transferència bancària de 25€ al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613 amb el nom del jugador i el de la tecnificació en el concepte de la transferència (per exemple; Concepte: Oscar Garcia_Sant Cugat Dribbling Skills). És imprescindible per finalitzar la inscripció, l’enviament per correu electrònic del justificant de pagament a info@uesc.cat.

, , , , , ,