PRIMER EQUIP I La UESC acorda amb el Barça la marxa de Guàrdia

L’escorta del primer equip de la UESC Roger Guàrdia fitxa per l’equip filial del FC Barcelona fins a final de temporada, fruit d’un nou acord entre la UESC i el Barça, que ja va portar als germans Amabilino al club blaugrana a finals de la temporada passada. Guàrdia, que va arribar al club al mes de juliol per ajudar a donar un salt de qualitat a la primera plantilla, ha estat un jugador clau dins i fora de la pista per la seva implicació amb el club, entrenant l’equip UESC-ASDI i participant en activitats organitzades pel club com han estat la 39ª Festa de Tardor i el Basket City Nadal 2014.

Les paraules del jugador

El jugador, que s’ha seguit entrenant aquest dilluns tot i haver comunicat minuts abans de l’entrenament la marxa als seus companys, ha expressat que “és una gran oportunitat per a mi, i tot i que em sap greu deixar l’equip en aquests moments en què coincideix amb la marxa de l’entrenador, aquesta és una gran oportunitat a nivell personal per assolir el bàsquet professional. No és el meu tarannà deixar les coses a mitges i per això puc assegurar que continuaré donant tot el meu suport a aquest club i que miraré d’involucrar-m’hi tant com em sigui possible. Agraeixo molt l’acollida que he tingut, aquí m’hi he sentit molt a gust i per això tinc clar que vull continuar vinculat a aquest club. Tinc les ganes i la intenció de seguir formant part del cos tècnic de la plantilla UESC-ASDI”. El jugador estudia arquitectura a la UPC de Sant Cugat, un fet que facilitarà que continuï mantenint aquest lligam amb el club. 

Declaracions del club

Mònica Mateu, presidenta del club: “La marxa del Roger al Barça és una baixa important per l’equip però alhora un motiu de satisfacció pel club, que sempre es mostrarà satisfeta quan un jugador -com ara és el cas del Roger i abans ho va ser de l’Adrià i el Brian Amabilino- tingui la possibilitat d’assolir un nivell superior de competició, i arribar al bàsquet professional com és el cas. L’animem a que segueixi creixent com a jugador, i com a bon professional que ha demostrat ser en aquests mesos que ha estat al club, esperem que pugui tornar a defensar els colors de la UESC ben aviat”

Guàrdia (segon per la dreta) en la foto dels fitxatges 2014-2015 del primer equip
Guàrdia (segon per la dreta) en la foto dels fitxatges 2014-2015 del primer equip
, , , , ,