NEIX LA NOVA SECCIÓ 3×3 UESC LOCKOUT AMB LA CASA AGENCY

Aquest més de desembre, la UESC inicia una nova aventura dins del món del bàsquet de la mà dels nostres nous patrocinadors, la Casa Agency: Neix UESC Lockout que competirà al Campionat de Catalunya 3×3 i ens iniciem en la Secció 3×3 on pretenem competir en totes les categories possibles dins d’aquesta disciplina, començant l’estrena aquest cap de setmana!

Aquesta nova disciplina va debutar com a esport olímpic a Tokio 2020 i es preveu un altissim creixement en el propers anys.

La modalitat del 3×3, pretén donar una altra opció a jugador/es que no poden dedicar tant de temps als entrenaments i competicions però encara volen gaudir de l’esport, a la vegada que el menor nombre de jugadors facilita la creació dels equips.

Agraïm a la Casa Agency, inmobiliaria amb presència a Sant Cugat d’una cadena internacional i que patrocinarà els 2 primers equips d’aquesta nova secció, la seva ajuda en la creació de la secció. Suports com el de la casa Agency són vitals per a les entitats com la UESC per desenvolupar aquestes iniciatives.

🔴 #GoUESC #CaminemJuntsUESC ⚫️