Tancades les inscripcions al Sant Cugat Shooting Skills. 12/10.

JORNADA DE TECNIFICACIÓ “SANT CUGAT SHOOTING SKILLS”

Places de matí i tarda esgotades!

Aprofitar els dies de festa per seguir millorant aspectes del joc, és fonamental per a qualsevol jugador de bàsquet. A Sant Cugat organitzem tecnificacions amb les últimes innovacions en entrenament per tal d’oferir un servei extra i individualitzat al jugador/a de bàsquet.

SANT CUGAT SHOOTHING SKILLS és una tecnificació basada en l’habilitat més determinant en el món del bàsquet: el tir a cistella. A través dels nostres professionals i amb l’ús de les màquines de tir GUN 8000, podem garantir un alt volum de llançaments i aprofundir en els detalls gràcies a la metodologia de treball en grups reduïts.

Disposem de dues màquines de tir GUN 8000 les quals ens permeten generar moltes repeticions en les condicions més idònies per a l’eficàcia del tir. Es tracta d’una màquina que fa de rebotejadora, passadora i obliga al tirador a arquejar la pilota entre 43-47°, l’angulació amb el major percentatge d’anotació.

El sistema d’entrenament de la tecnificació també contempla el treball d’aspectes relacionats amb la condició física com l’impuls i sincronització de les cames o l’estabilitat en els llançaments, a més d’aspectes de perfeccionament tècnic del gest.

En definitiva, nosaltres posem les eines i els jugadors les ganes de millorar.

Inscripcions a www.uesc.cat

Inscripció 100% online a través d’aquesta pàgina web, al formulari d’inscripció del Sant Cugat Shooting Skills.

Mètode de pagament

És necessari realitzar una transferència bancària de 25€ al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613 amb el nom del jugador i el de la tecnificació en el concepte de la transferència (per exemple; Concepte: Oscar Garcia_Sant Cugat shooting skills). És imprescindible per finalitzar la inscripció, l’enviament per correu electrònic del justificant de pagament a info@uesc.cat.

Data límit d’inscripció

Les places de la tecnificació són limitades per ordre d’inscripció fins a la data límit del 9 d’octubre del 2016.

poster-imatge-web

fulleto-imatge-web

 VÍDEO. La màquina de tir

, , , , , , ,