Senpau valora la seva primera temporada entrenant a la UESC

ENTREVISTA RÀPIDA A CESC SENPAU, entrenador del primer equip masculí

“Ens calen jugador implicats, sacrificats, solidaris i que es diverteixin treballant”

“Hem guanyat a tots els equips de la lliga, excepte el Vic”

“En els partits contra els rivals de la part baixa hem mostrat la nostra pitjor cara”

La Unió Esportiva Sant Cugat ha acabat la lliga 2016/2017, 8è classificat.

Com valores la temporada?

La temporada ha estat dura i exigent. Canviar a meitat de curs d’entrenador és un mal símptoma i personalment m’ha costat molt trobar la tecla que fes funcionar l’equip com jo volia. Ara, al final de temporada, plens de baixes i amb nanos joves de casa i júniors, és quan hem jugat millor. Per tant, entenc que això ha de ser un senyal per futurs projectes. Ens calen jugadors implicats, sacrificats, solidaris i que es diverteixin jugant i treballant dur, que encara que sembli un tòpic, a vegades no es produeix.

11 jornades sense Senpau a la banqueta..

Bé, hem aconseguit acabar amb un balanç positiu de 16-14 i anotant més punts (2168) dels que hem rebut (2165) i això és l’important ara. Al final hem guanyat almenys un partit a tots els equips de la lliga, excepte el Vic. Hem derrotat els quatre equips que faran fases d’ascens a EBA, el que explica fins a quin punt hauríem arribat amb una millor dinàmica interna i compromís.

En què ha fallat l’equip?

En els partits contra els rivals de la part baixa hem mostrat la nostra pitjor cara. No hem aguantat la pressió d’haver de guanyar sí o sí i en aquests moments ha aparegut el pitjor d’alguns jugadors a nivell emocional. Però de tot se’n pot aprendre i estic convençut que la UESC ho ha de fer de cara a la temporada vinent.

Cesc Senpau entrenador UESC Masculí Temporada 2015-2016
Cesc Senpau en una imatge d’aquesta temporada al PAV 1

, , , ,