[Vídeo] Nou cop magistral presentat per Josep Antón a la ITTF

El palista de la UESC, Josep Antón, ha presentat un nou truc al concurs internacional de cops espectacular de tennis taula, “Stiga ITTF TrickShot Showdown”. El representant vermell-i-negre en aquest concurs ja va presentar el passat mes de juliol un altre cop magistral, que en aquests moments encapçala la classificació de visites amb un avantatge de 42.000 visites respecte el segon classificat.

L’objectiu immediat de Josep Antón és classificar, abans del 21 de setembre, aquest segon cop presentat entre els cinc vídeos més vistos del concurs. A partir d’aquesta data els cinc vídeos més visitats passaran a la ronda final, on el guanyador es decidirà en jurat popular i una altre d’experts de la ITTF.

Galia Dvorak, jugadora del CN Mataró TT i campiona d’Espanya, acompanya Josep Antón en la realització d’aquest segon cop presentat al concurs. El vídeo ha estat penjat pel mateix jugador santcugatenc al canal oficial de la ITTF. Aquest nou truc de Josep Antón consisteix en intercanviar dos cops consecutius al voltant de la xarxa i pel mateix cantó de la taula.

Les confessions dels protagonistes de l’acció

Josep Antón: “Fins ara havia presentat trucs de forma individual. M’ajudava d’elements externs, jugava amb l’efecte i la precisió per fer coses sorprenents fins i tot pels habituals d’aquest esport. Ara bé, amb una jugada és diferent, és molt difícil sorprendre l’espectador que gaudeix de partits entre professionals. I aquesta era la idea, fer una jugada que mai s’hagues vist al nostre esport, i crec que ho hem aconseguit amb la Galia”

Galia Dvorak: “Quan el Josep (Antón) em va demanar de col·laborar, em va preguntar si creia que era possible fer-ho. Si més no, nosaltres no ho havíem vist fer mai. La meva resposta va ser que sí, que creia que es podia fer tot i que era molt difícil. Com veieu, ens ha sortit i hem demostrat que, encara que sembli que desafiem a la física, es podia arribar a fer”

, , , , ,