Acord oficialitzat entre la UESC i Silincode

Amb l’alcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa com a testimoni, la Fundació UESC i Silincode han fet oficial aquest dimecres l’acord de patrocini aprovat al desembre

L’alcaldessa ha felicitat les dues parts per l’acord i ha remarcat que aquest patrocini “ajuda a l’esport local i també als valors que treballa la Fundació UESC” amb el programa ‘Tots Podem

Signatura UESC-Silincode-Ajuntament Sant Cugat 1
Fotografia amb l’alcaldessa de Sant Cugat i el regidor d’Esports II Foto: Localpress

L’acord amb Silincode

A través d’aquesta signatura Silincode es converteix en nou patrocinador de l’àrea social de la UE Sant Cugat i dels projectes de la Fundació UESC. Silincode i la UE Sant Cugat han acordat col·laborar conjuntament en la promoció d’activitats esportives i socials que fomentin la normalització de les persones amb discapacitat i/o risc d’exlcusió social a Sant Cugat del Vallès, una línia que el club ja treballa des del 2005 amb el naixement del programa social ‘Tots Podem’. L’equip UESC-ASDI i la participació del club en projectes com els actuals StQlímpics, dedicats al bàsquet i la petanca, també es veuen afavorits per aquest acord.

Els signants de l’acord

L’alcaldessa Mercè Conesa ha remarcat que aquest patrocini “ajuda a l’esport local i també als valors que treballa la Fundació UESC per construir una societat més forta, rica i tolerant”. Conesa també ha dit que aquest acord explica “el model de Social Smart City que estem impulsant a Sant Cugat fent ús de les tecnologies per millorar la qualitat de vida de les persones”. En aquest sentit, ha remarcat que el projecte de Silincode “és un projecte pioner i molt interessant que dóna suport a les persones”

Lluís Dones, soci fundador de DCodeServices-Silincode ha destacat que des de Silincode “vivim diàriament amb el món social”

La presidenta de la Fundació UESC ha agraït a Silincode el seu suport “als projectes amb vessant solidària que posem en marxa des de la Fundació”

La cobertura dels mitjansCUGAT.CAT ) *Vídeo 

El dia abans, entrega de xandalls als jugadors ASDI

El dimarts, dia d’entrenament de la UESC-ASDI a Valldoreix, els jugadors d’aquest equip van rebre la visita sorpresa del soci de Silincode, Lluís Dones, que acompanyat per la vicepresidenta de la Fundació UESC Rosa Garcia, va fer entrega del xandall oficial del club a tots els components de la plantilla. L’entrega va estar acompanyada per una fotografia de família amb la presència dels entrenadors David Pascual, Pere Ramells i Roger Guàrdia, que va comunicar als jugadors la seva marxa al Barça B però també que es manindrà a la banquea d’aquest equip formant part del cos tècnic que assisteix als entrenaments cada dimarts.

Entrega roba xandall UESC-ASDI Lluis Dones Silincde

Galeria d’imatges de la notícia

Signatura conveni UESC-Silincode-Ajuntament gener 2015 2
Foto: Localpress
Signatura conveni UESC-Silincode-Ajuntament gener 2015 3
Foto: Localpress
Foto: Localpress
Foto: Localpress
Signatura UESC-Silincode-Ajuntament Sant Cugat 1
Foto: Localpress

Entrega roba xandall UESC-ASDI Lluis Dones Silincde

Entrega roba xandall UESC-ASDI 2

Entrega roba xandall UESC-ASDI 12

Entrega roba xandall UESC-ASDI 4

Entrega roba xandall UESC-ASDI 9

Entrega roba xandall UESC-ASDI 8

Entrega roba xandall UESC-ASDI 3

Entrega roba xandall UESC-ASDI 5

, , , , , , , , , , ,