Mario del Campo, nou entrenador de la UESC

El tècnic Mario del Campo (Barcelona, 1975) és l’escollit per agafar el relleu de primer entrenador de la banqueta del primer equip masculí de la UE Sant Cugat. Del Campo, que s’ha posat de manera immediata a disposició del club, dirigirà per primer cop l’equip en l’entrenament d’aquest dijous i diumenge debutarà en partit de lliga a la pista del Platges de Mataró. El nou entrenador té experiència  a Lliga EBA, on va dirigir la temporada 2010/2011 la UE Barberà, i a Copa Catalunya.

Mario del Campo, que arriba a la UESC després de la intensa feina que ha fet aquesta setmana Andreu Cervera, amb l’assessorament de Xavier Dorio i Oscar de Paula, ha tingut per primer contacte amb els jugadors de la primera plantilla masculina en l’entrenament d’aquest dijous. L’equip, que aquest diumenge disputarà la jornada 17 del grup 1 de Copa Catalunya, entrena aquesta setmana de manera expecional en dijous i divendres per preparar amb garanties la visita a la pista del Platges de Mataró (diumenge, 18 h).

Ràpida reacció 

Mario del Campo conversant amb Andreu Cervera
Mario del Campo conversant amb Andreu Cervera

En menys de 72 hores el club ha trobat en Mario del Campo el nou entrenador que es buscava. Un cop descartada en una primera trobada la opció del relleu intern, el coordinador de gestió esportiva Andreu Cervera ha mantingut en aquest temps diverses reunions amb entrenadors lliures del mercat, fins a confirmar que Del Campo respon al perfil d’entrenador que el club buscava en aquests moments. En cap cas el club ha anat buscar un entrenador que ocupi actualment alguna de les banquetes del bàsquet català. 

Bona voluntat per seure a la banqueta de la UESC

Del Campo ha mostrat molt bona voluntat per poder acabar sent l’escollit per ocupar la banqueta del primer equip, es mostra engrescat per treballar amb jugadors joves i es declara admirador del projecte UESC. El nou entrenador del primer equip és una persona coneixedora de la lliga i que ha fet bones campanyes a Lliga EBA i Copa Catalunya tal com demostra la seva trajectòria.

La trajectòria de Del Campo

2013-2014  FORMADOR D’ENTRENADORS A LA FEDERACIÓ CATALANA DE BASQUETBOL (FCBQ) i COL·LABORADOR TÈCNIC AL C.E. LAIETÀ

2011-2012     LLIGA EBA VALENTINE MONTCADA FINAL LLIGA CAT

2010-2011    BARICENTRO BARBERÀ LLIGA EBA 5è CLASS

2009-2010    BARICENTRO BARBERÁ COPA CAT. CAMPIÓ LLIGA. ASCENS A EBA

2008-2009    AQUA HOTELS PINEDA DE MAR COPA CAT, 2n CLASS

2007-2008   C.E LAIETÀ COPA CATALUNYA 4rt CLASS.

2006-2007   C.E LAIETÀ COPA CATALUNYA 3r CLASS.

2005-2006   C.E LAIETÀ PRIMERA CATALANA  CAMPIÓ LLIGA. ASCENS  A COPA

2004-2005  C.E LAIETÀ PRIMERA CATALANA

Anteriorment al 2004 la seva trajectòria transcorre per  totes les categories de formació, des d’escola fins a júnior, preferents i diferents nivells, sempre en categoria masculina.

, , , , , ,