Silincode, nou patrocinador del club

Galeria fotogràfica al final de la notícia

Aprofitant el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el club anuncia que Silincode es converteix en nou patrocinador de l’àrea social de la UESC i dels projectes de la Fundació UESC. Aquests projectes de col·laboració amb Silincode inclouen l’equip UESC-ASDI, la col·laboració del club amb els StQlímpics, les accions que es duen a terme conjuntament amb la ciutat de Sant Cugat, així com projectes de formació i salut.

Silincode

Silincode neix el 2001 com a resposta a la necessitat de mostrar i compartir dades personals i d’interès a través de diferents suports quotidians, utilitzant la tecnologia de codis QR, i oferint a l’usuari un servei personalitzat i exclusiu per a la presentació de les seves dades a compartir.

Per aquest projecte Silincode ha reunit un equip de professionals especialitzats en diverses àrees de treball, amb l’objectiu de desenvolupar solucions que responguin a aquestes necessitats. Per això, Silincode posseeix la patent d’us de codis exclusius i personalitzats en objectes d’ús quotidià. 

Un acord de col·laboració que dóna com a resultat una gamma de productes que permeten a l’usuari unificar tota la seva informació i compartir-la amb el seu entorn social i laboral de forma ràpida i senzilla, i oferir serveis de suport a assistència mèdica i sanitària.

Silincode-UESC-Lluís Dones-Mònica Mateu acordpatrocinador

Silincode-UESC-Lluís Dones-Mònica Mateu acordpatrocinador 3

Silincode-UESC-Oriol Antràs-Lluís Dones-Mònica Mateu acordpatrocinador

Samarreta UESC-ASDI Silincode

adhesiu nou patrocinador Silincode

pulsera nou patrocinador Silincode gamma colors

Silincode portada noticia nou patrocinador UESC

, , , , ,